FF777 VIP,Jili h1 register download,Lovejili 11,towing jili squad

10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бетано дава ПСЖ като фаворит във френската класика с Марсилия

0
ПСЖ
Снимка: БТА

Олимпик Марсилия приема Пари Сен Жермен в неделя вечер в най-голямото френско дерби, наричано „Льо Класик“. Срещата е от 21:45 часа на католическия Великден, какъвто честват и във Франция, а по традиция ще се излъчи в каналите на „Диема Спорт“.

Парижани влизат в ролята на фаворит и букмейкърът Бетано отчита това, давайки им коефициент от 2.07. Успех за домакинстващите „фокейците“ пък се оценява на 3.35 от бетинг компанията. Равенстовото на „Велодром“ се котира на доста висока ставка – 3.75. Може да направите своята betano регистрация, за да заложите на този мач при тези благосклонни коефициенти.

Към момента двата тима имат коренно различни кампании. ПСЖ се е устремил към трета поредна титла, докато Марсилия се бори ожесточено за евроучастие и на няколко пъти извърши треньорски смени в хода на сезона. Все пак, „Льо Класик“ е яростно съперничество и като всяко друго дерби няма нищо сигурно до последния съдийски сигнал.

*Коефициентите се променят!


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.