FF777 VIP,Jili h1 register download,Lovejili 11,towing jili squad

ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ботев Пд не се отказва от трансферна цел на Левски

0
Ботев Пловдив
LAP.bg

Отборът на Ботев Пловдив не се е отказал от стремежа си да привлече футболиста на Пирин Благоевград Чебраил Макрецкис.

Ръководоството проявяваше интерес към него още през зимата, но тогава той отказа, защото имал устна договорка с Левски за трансфер през лятото.

„Канарчетата“ обаче ще продължат да настояват за това той да акостира в Пловдив. На 1 април Ботев ще играе срещу Пирин в София в контролен мач, като Макрецкис може да се срещне с потенциалния си бъдещ клуб.

Самият Макрецкис призна наскоро, че към него има сериозен интерес и все още не знае къде ще продължи кариерата си, когато може да се окаже свободен агент. По-рано се появиха информации, че той е желан и от ЦСКА и Лудогорец.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.