FF777 VIP,Jili h1 register download,Lovejili 11,towing jili squad

ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Феновете на Ботев подготвят ад за Левски на „Колежа“

1
Ботев Плоддив
Снимка: Фейсбук

Феновете на Ботев Пловдив подготвят ад за Левски за мача на 29 април на „Колежа“. Това ще бъде първата среща на „канарчетата“ в реновирания техен дом и ултрасите им се стягат историческото събитие да се запомни. Феновете на Ботев вече почти са готови със страхотна хореография, с която ще впечатлят цяла България на пълните трибуни.

Според запознати с идеята на привържениците на „жълто-черните“ такова нещо още не е виждано край нашите терени по време на мач. Основната цел на почитателите на Ботев е да превърнат срещата с водените от Станимир Стоилов гости във футболен празник за града и да покажат коя е най-великата публика у нас.

„Жълто-черните“ ултраси с умиление си спомнят дежурните победи над Левски на стадион „Христо Ботев“ и как „сините“ започвали да треперят още щом наближат Пловдив. Със сигурност под ръководството на Бруно Балтазар или друг треньор занапред, Ботев ще се стреми да пази традициите с успехи над Левски на своя обновен терен и да ги предава на поколенията.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ ?Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Един коментар
Коментирай
  1. Николай Карталов
    Какви са тези ултраси ??? Тоя добре ли е ?Някакъв шоп ...